Vadul lui Vodă - Corjova

15 0
2023-06-01
Beginner
550mdl


Durata – 3,5 ore.

Nivel dificultate – ÎNCEPĂTOR.

Dotarea include: placa, vâsla, lesă, vestă de salvare, sac ermetic 10l.  

Nivel de pregătire – nu este necesar.

NOTĂ: Excursia va avea loc numai în condiții meteorologice favorabile (fără ploaie și viteză a vântului mai mică de 6 m/s).  

Ce include – Instruire, chiria echipamentului, transferul din Corjova spre Vadul lui Vodă SUPMOLDOVA TOURS & RENTAL, fursecuri.

Nu include:  transportul din Chișinău spre Vadul lu Vodă tur-retur. 

Necesar sa ai cu tine: haine ușoare (bluză sau tricou cu mânica lungă, costum de bae), șapcă, prosop, ochelari de soare, apă potabilă, șlapi, cremă proteție solară.

Vârsta participanților: nu este limitată, de la 18-65 ani, copiii sub 12 ani sunt admiși împreună cu părinții, Copiii de la 12-16 ani sub supravegherea părinților.

Număr de paricipanți: Min. 5 - Max. 10

Anularea: Cu 24 de ore înainte de ora de plecare. Dacă aveți careva întrebări, trimiteți-ne doar prin e-mail sau pur și simplu ne telefonați!  Înainte de urcare pe placă, veți fi instruiți privind tehnicile de vâslire, tehnicile securității și comportamentului pe apă, poză de grup.

INFORMARE: Persoanele aflate în orice stare de ebrietate nu se admit pentru navigare. Banii achitați pentru tur nu sunt returnați

Despre tur: În timp ce cauți cum să-ți petreci timpul liber sau Vă aflați în vacanța dvs. în Moldova, este bine și chiar Vă recomandăm să vă alăturați echipei noastre pentru o zi. Să mergem într-un SUP tur al relaxării pure, dar plin de distracții și emoții. Ce modalitate mai bună de a descoperi peisajele uimitoare ale Moldovei. 

Turul nostru începe din Vadul lui Vodă, zona SUPMOLDOVA TOURS & RENTAL  care se situiază la  23 km la Est de mun. Chisinau. Vadul lui Vodă este cea mai mare stațiune balneară, de odihnă și agrement din Republica Moldova. După o scurtă instruire privind utilizarea plăcii SUP, precum și tehnicile de vâslire, tehnicile securității și comportamentului pe apă, începe călătoria dvs. 

Fie faceți SUP surfing, fie vă scăldați, faceți baie la soare sau pur și simplu vă relaxați, încetul cu încetul ajungem la primul popas pentru 10-15min. destinat pauzei de cafea. Organizatorii Vă v-or oferi din partea gazdelor o gustare din fructe de sezon, biscuiți asortați și alte bunătațuri. La solicitare putem organiza sesiunii foto, sau puteți savura frumusețea priveleștei râului. După popas grupul își v-a prelungi aventura până la localitatea Corjova și de acolo toți turistii vor fi transferați la punctul de Start în Vadul lui Vodă. Dacă sunteți o familie sau un grup de prieteni, aceasta este o activitate de distracție perfectă pentru o jumătate de zi sau chiar pentru o zi al dvs. Dacă doriți să navigați sau să vă relaxați pe apele bătrânului  Nistru este necesar să faceți o rezervare prealabilă. Click AICI

Program

-Întâlnirea participanților la SUPMOLDOVA TOURS & RENTAL 

-Instrucțiune și regulile de comportament pe apă și tehnicele de vâslire.

-Start

-staionare pentru pauză

-Final in loc. Corjova

PREȚ

LUNI-VINERI: 490 mdl

Sâmbătă-Duminica: 550 mdl cu placa închiriată;

300 mdl cu placa personală;

NEW: PREMIUM- 850mdl

NOTĂ: include de la 2 persoane până la 6 persoane, Placile SUP Premium de la Red Paddle Co, transfer la START cu minivan V-CLASSE, cafea de BUN VENIT, vestiar, cabina de duș separată.